Doreşti să întorci timpul înapoi?

Vergeturi?

Doreşti să întorci timpul înapoi? Să schimbi daunele solare? Să ştergi ridurile adânci și încreţiturile de la colţul ochilor? Ce zici de ștergerea cicatricilor adânci de acnee și prevenirea formării cicatricilor? Vergeturi? Cum funcționează Dermapen®?

Utilizând mai multe ace pentru a pătrunde vertical straturile superficiale ale pielii, tratamentul cu Dermapen® permite organismului să înceapă procesul de vindecare a rănilor, care sparge lanțurile de colagen vechi pentru a stimula producerea de colagen nou şi elastină în piele.

Cum tratează Dermapen® ridurile, vergeturile şi cicatricile?

Înțeparea pielii se bazează pe capacitatea pielii de a se vindeca după o accidentare. Imediat după ce pielea se confruntă cu orice daune fizice, elimină imediat țesutul deteriorat pentru a-l înlocui cu pielea nouă, sănătoasă. Dermapen® induce zone mici, controlate de deteriorare pentru a declanșa producerea de colagen nou, fără riscuri de cicatrizare, rezultând o piele mai fină şi mai fermă.


În cât timp voi vedea rezultatele după Dermapen® și la ce mă pot aștepta după tratament?


Timpul de vindecare variază la fiecare pacient, cu toate acestea, cei mai mulţi pacienţi încep să vadă rezultatele din prima săptămână după tratament. Imediat după tratament, pacienţii pot observa roşeaţă în zona în care s-a aplicat tratamentul și, în cazuri rare, sângerare minoră cât un vârf de ac, în funcție de adâncimea penetrării acului (aplicatorul de unică folosință destinat tratamentului Dermapen® este reglabil). Chiar și un tratament cu lumină poate îmbunătăți aspectul texturii pielii și îţi poate lumina tenul.


De câte tratamente Dermapen® voi avea nevoie?


Afecțiunile cutanate sunt diferite la fiecare persoană și necesită diferite niveluri de tratament. Cei cu riduri uşoare şi linii fine pot vedea o îmbunătățire după doar un tratament, în timp ce afecţiunile avansate ale pielii, cum ar fi cicatricile post-acneice pot avea nevoie de mai mult de o sesiune. Numărul de sesiuni de tratament necesare vor fi stabilite în cursul unei consultaţii cu specialistul dumneavoastră.

Dermapen este recomandat pentru a trata:

  • pielea imbatranita
  • linii fine si riduri
  • riduri de expresie din jurul buzelor
  • intinderea si reintinerirea pielii
  • pori mariti
  • vergeturi
  • cicatrici (acnee, chirurgicale si arsuri)
  • alopecia
  • ...si multe altele

Tratament post-procedura

Dupa tratament, evitati expunerea la soare.

Datorita sensibilitatii crescute a pielii post tratament, este recomandat sa folositi o crema cu factor de protectie solara destinata pielii sensibile.


Alte articole

Dermapen

Vergeturi?

Contactati-ne pentru mai multe informatii.