Singura
solutie

...unicul remediu in tratarea
acestor afectiuni, cu rezultate
vizibile in doar 10 zile

Ce este hirsutismul?

Hirsutismul este definit drept cresterea excesiva a firelor groase de par, inchise la culoare in zone unde la femei acesta este minim sau absent.

Acest model masculin de aparitie a parului terminal apare de obicei in zonele stimulate androgenic cum este fata, pieptul si areolele mamare. Cei mai multi pacienti cu hirsutism semnificativ au sindromul ovarian polichistic. Tratamentul hirsutismului in sine este necesar doar daca pacientul este deranjat de aspectul sau fizic. Iata cateva metode de eliminare a parului nedorit:

Epilarea temporara
Epilarea presupune indepartarea parului intact cu radacina sa. Aceasta metoda determina iritatie, foliculita, hiperpigmentare si cicatrici permanente.

Epilarea permanenta
Tehnologia Luminii Intense Pulsate (IPL) pentru epilare definitiva ofera un procedeu non-invaziv si nedureros, ce nu necesita anestezie si nici timp de recuperare pentru intreaga gama de probleme ale parului nedorit din toate zonele corpului

Ce este foliculita?

Foliculita este o afectiune a pielii care consta in inflamarea purulenta a foliculilor pilosi.

Foliculita apare in mod obisnuit sub forma unor basicute pline cu puroi, localizate in jurul unui sau mai multor foliculi pilosi -saculetele din care creste firul de par.

Foliculita se dezvolta datorita unor leziuni la nivelul foliculului pilos. Rasul, epilarea cu ceara sau hainele care irita pielea pot produce leziuni la nivelul foliculilor pilosi. Ei pot fi de asemenea obstructionati sau iritati de substante precum transpiratia.O data ce foliculii au fost lezati, probabilitatea ca ei sa se infecteze este mare.

Pentru cazurile rezistente sau recurente, terapia cu IPL/ laser este cea mai buna optiune, distrugand foliculul pilos si reduce procesul de cicatrizare care urmeaza unei foliculite.