Tanara
din nou!?

da! pielea ta poate
fi tanara din nou...
cu IPL Skin Rejuvenation

Rejuvenare faciala cu Lumina Intens Pulsată (IPL)

IPL Skin Rejuvenation?

Ce este si cum functioneaza metoda

Pulsuri luminoase de intensitate mare, cu spectru bine definit, sunt aplicate pe piele prin intermediul aparatului Elora Lumenis. Aceasta lumina este absorbita de piele generand caldura. Diversele neregularitati, precum petele pigmentare, micile vase de sange etc. absorb mai multa lumina decit tesuturile adiacente, deci se vor incalzi mai mult.

Efectul acestei incalziri a pielii si a stratului dermic si hipodermic stimuleaza productia de colagen, dar si tonifica metabolismul general al tenului, care va deveni mai ferma, mai proaspata, cu micsorarea diametrului porilor si egalizarea texturii si culorii pe intreaga suprafata. Ridurile au tendinta sa se micsoreze si sa dispara pentru ca sunt “sterse” de colagenul nou care se produce si se acumuleaza sub suprafata pielii.

Printre rezultatele care pot fi asteptate se numara:

  • Eliminarea sau reducerea roseatei si a micilor vase capilare inestestetice
  • Eliminarea sau reducerea dis-colorarilor
  • Cresterea fermitatii tenului
  • Reducerea diametrului porilor
  • Egalizarea texturii si tonusului
  • Disparitia sau reducerea ridurilor fin


Este recomandat sa se efectueze serii de 4-6 sedinte – functie de tipul de ten si de starea acestuia – la 3-4 saptamini distanta. Un tratament dureaza cca. 30 minute.

Contraindicatii

Trebuie evitata bronzarea cu 4-6 saptamini inainte si dupa SkinRejuvenation, datorita sensibilizarii tenului. Acesta trebuie sa fie un angajament serios in ceea ce va priveste, pentru ca expuerea la razele soarelui (sau ale solarelor artificiale) creste posibilitatea aparitiei efectelor nedorite

Graviditatea contraindica acest tratament – asteptati pina dupa nasterea copilului

Utilizarea medicamentelor foto-sensibilizante contraindica SkinRejuvenation